Help, ik word geïnterviewd voor een podcast!

Door

Bianca

|

14 april 2021

Help, ik word geïnterviewd voor een podcast!

Dat was het eerste wat in mij opkwam toen Hinke Veldhuizen – Harders mij benaderde voor een interview voor haar Diamond VA Business Podcast.

Hinke en ik kennen elkaar van de destijds allereerste Associate Degree Office Management opleiding van Schoevers, die wij van 2008 t/m 2010 volgden én behaalden. Ik was toen 30, een ambitieuze moeder die net was gestart bij een nieuw bedrijf (in loondienst) om daar haar vleugels uit te slaan en het geleerde van de opleiding in de praktijk te brengen. Hinke was 23, nog geen moeder en maakte destijds al indruk op mij. Vooral haar ervaring bij Radio 538, waar zij Edwin Evers als PA ging assisteren tijdens de Olympische spelen in China, toonde mij dat ik hier te maken had met een ambitieuze dame die haar kansen greep!

Na de opleiding zijn we elkaar op de socials blijven volgen en ik zag daar hoe Hinke van loondienst naar zelfstandig ging, van 1 bedrijf naar meerdere en dat alles combineerde met het moederschap. Toen in 2019 de uitnodiging van Hinke kwam voor haar Online Business Women Event twijfelde ik geen moment. “Ja, tuurlijk ben ik erbij!” En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan..

Als kersverse ondernemer luisterde ik daar vol bewondering naar girlbosses (waaronder Hinke) die mij en de andere aanwezigen meenamen in hun reis naar het ondernemerschap. Niet alleen ondernemerservaringen kwamen ter sprake, ook persoonlijke verhalen werden gedeeld. En het werd me daar bevestigd: wie je ook bent, waar je vandaan komt en wat je allemaal hebt meegemaakt.. je kan bereiken wat je graag wilt (met de juiste mensen, kennis en de 4 D’s: dromen-durven-doen-doorzetten).

Ik ontmoette daar trouwens ook mijn (inmiddels) business buddy Chantal Nolte met wie ik tijdens mijn ondernemersreis veel heb kunnen sparren en delen. Doen we overigens nog steeds :-).

Kortom, ik ben blij & dankbaar dat ik Hinke heb leren kennen! Hinke heeft mij trouwens goed door het interview heen geholpen; het is een leuk & gezellig gesprek geworden.

Blogs | Virtufy